Skip to content

Hundvåg Jern & Farge as er en jernvarebutikk i Hundvågkrossen.
Ble med i Jernia kjeden i 2006.

Maling
Maling er vi gode på, og har vært det siden oppstarten i -91. Nå har vi dog større utvalg, mer konkurransedyktige priser og enda større kompetanse.
Vi selger hovedsakelig Jotun, Scala og Drywood, som er våre største leverandører.

Jernvare
Vi har et stort utvalg av Bosch verktøy og tilbehør som vårt beste alternativ innen el-verktøy.
Og på håndverktøy har vi vår egen merkevare Ironside som har lave priser priser og høy kvalitet. Av bedre alternativer har vi Bahco og Stanley. Ellers har vi en stor skrueavdeling, spiker, beslag, arbeidshansker, dørhåndtak, låse-utstyr, lyspærer og elektrisk matriell pluss mye mer.

Hage
På hageverktøy satser vi på bl.a Fiskars som en av våre hovedleverandører. Her har vi alt fra trillebårer, grensakser, river, krafser og mye mer.
Vi har også et godt utvalg i Gardena vannkoblinger og har et meget stort utvalg i Karcher høyttrykkspylere med tilbehør. Ellers har vi både elektriske, batteri og bensindrevne maskiner fra Stiga og Bosch.

Kjøkken
Butikken har en stor kjøkkenavdeling der koke og stekeredskapene i stor grad består av Høyang Polaris, Obh Nordica, Tefal, Beka og InVite.
Butikken har også mange, kjente merker innen annet kjøkkenutstyr og dekketøy, Rosendahl, Erik Bagger, Bodum og Eva Solo for å nevne våre største leverandører. Ellers har vi det aller meste innen små elektrisk kjøkkenutstyr og masse utstyr, enten det er pepperkverner, kjøkkenkniver, redskaper eller ildfaste former.

Kontaktinfo
hundvag@jernia.no
Telefon: 51 86 30 00

0900-1900.
0900-1700.

Web: www.jernia.no

Back To Top